Over AST Home Media

Over ons

Home Media zijn de accessoires voor de perfecte woonkamer. Daarbij moet je denken aan een televisiebeugel, luidsprekers of een televisie. Bij Home Media zie je al vaak de term audiovisueel voorbijkomen, wat een combinatie van bewegend beeld en geluid betekent.
AST wil beeld en geluid tot de juiste combinatie brengen. Weergave van beiden moet tot een hoogtepunt komen. Werkend op het oog en gehoor. Het is van belang dat het overdragen van zowel beeld als geluid van topkwaliteit is binnen je eigen bedrijf. AST is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen.

Ontwikkeling
Er zijn legio mogelijkheden en toepassingen om beeld en geluid samen te brengen. Juist de laatste jaren is deze ontwikkeling enorm gegroeid. Waar eerder voornamelijk losse audiovisuele elementen gebruikt werden zijn er nu steeds meer geïntegreerde producten waardoor totaaloplossingen steeds meer voor de hand liggen.

Gebruik

Door gebruik van een audiovisueel totaalpakket kom je als bedrijf professioneler over wanneer je je klanten wil overtuigen van het te verkopen product. Kom meer te weten over audiovisuele oplossingen:

Audiovisuele oplossingen

Denk hierbij aan compleet ingerichte ruimtes voor:

  • Presentatie of voorlichting
  • Een conference call met meerdere partijen
  • Gemonitorde processen op een video wall
  • Informatie of ontspanning
  • Scholing
  • Vergadering

Audiovisuele middelen die dit o.a. mogelijk maken

Televisie- en beeldschermen, beamers, projectieschermen, geluidsinstallaties, video conferentie systemen, ophangbeugels en statieven

Bekijk hier onze producten

Reden om audiovisuele middelen in te zetten

Door het gebruik van audiovisuele middelen heb je niet langer een communicatieprobleem. Men begrijpt en ziet direct wat er getoond wordt. De juiste combinatie van beeld en geluid zorgt ervoor dat verkregen informatie beter wordt onthouden. Iedereen kent dan ook het gezegde: “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Meerdere personen of zelfs grote groepen kunnen in 1x bereikt worden. Je maakt als organisatie een doeltreffend onderscheid, de gecombineerde kracht van beeld en geluid maakt dat je professioneel overkomt naar je clientèle.

Voordelen van een audiovisuele oplossing

  • Medewerkers kunnen hun tijd efficiënt indelen
  • Medewerkers kunnen op locatie werken waar ze willen
  • Minder reistijd