Audiovisuele oplossingen

Altijd hoor- en zichtbaar voor je klanten en relaties

De audiovisuele techniek staat bloot aan snelle veranderingen waardoor audiovisuele oplossingen niet meer weg te denken zijn. Als bedrijf wil je optimaal bereikbaar zijn. Het liefst met professionele apparatuur om de klant zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn.

Bij AST zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends. Wij beschikken over vakkundig personeel om hardware en software zo goed en snel mogelijk voor je te installeren. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen. Wij hebben de oplossing voor jou om je zo goed mogelijk hoor- en zichtbaar te maken.

De voordelen van audiovisuele oplossingen

  • Medewerkers kunnen hun tijd efficiĆ«nt indelen
  • Medewerkers kunnen op locatie werken waar ze willen
  • Minder reistijd

Benieuwd naar de audiovisuele oplossing die bij jou past? Kom naar onze showroom!

Onze specialisten geven vrijblijvend advies wat het beste bij jou of jouw bedrijf past.

Maak een afspraak

Presentaties worden een stuk (inter)actiever

Tijdens een videoconference zie je lichaamstaal, hierdoor komt je boodschap veel duidelijker over dan wanneer je geen gebruik maakt van presentaties met beelden. Neem een voorbeeld aan de social media van vandaag de dag. Het is niet meer weg te denken en hier wordt ook veelal gebruik gemaakt van beelden. Hierdoor zie je maar dat wanneer je iets visueel maakt het beter overkomt bij zowel je personeel als bij je klanten.

Apparatuur wat daar aan bij kan dragen:

  • LCD schermen
  • LED beeldschermen
  • Camera's
  • Beamers
  • Wifi aansluiting

Overdracht van informatie tijdens een vergadering of presentatie wordt steeds eenvoudiger

Waar een aantal jaar geleden voornamelijk gebruik gemaakt werd van geschreven teksten heeft het beeld zijn opkomst gemaakt. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van afbeeldingen of live beelden. Tijdens een presentatie of vergadering blijft informatie beter hangen bij je publiek wanneer er gebruik wordt gemaakt van beelden. Die beelden kun je projecteren op bijvoorbeeld een televisie

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze audiovisuele oplossingen op maat?

Neem contact met ons op