AST Televisies

Hulp bij je keuze van een televisie

Tegenwoordig zijn er legio aan mogelijkheden als het aan komt op het uitzoeken van de juiste televisie. Zo zijn er veel verschillen in specificaties zoals bijvoorbeeld de beeldtechniek, aansluitmogelijkheden en smart tv functies. Wanneer je weet welke specificaties passen bij jouw gebruiksdoel, is ook het formaat nog een belangrijke keuze. Op deze pagina helpen we je een stukje verder naar de perfecte televisie. Bij AST voorzien we onze klanten van deskundig advies, van aanschaf tot aan montage en installatie.

Waarom een TV van AST Home Media?

  • Vrijblijvend een deskundig advies
  • Voor elke toepassing hebben we een oplossing
  • Totaalpartner voor alle Home Media oplossingen
  • Voor zowel zakelijk als particulier
  • Eigen showroom met demo opstellingen
Meer weten, of een adviesgesprek?

Verschillende soorten televisies

Bij het kiezen van een nieuwe televisie is het belangrijk om te weten waar je hem voor gaat gebruiken. Wil je de meest realistische kleuren en scherpte voor een bioscoop ervaring in huis? Dan is bijvoorbeeld een hoge resolutie echt een must. Of wil je misschien de perfecte televisie om mee te kunnen gamen? Dan is ook een lage input lag van groot belang. Wanneer de wensen omtrent het gebruik helder zijn kunnen we de keuze voor de perfecte televisie maken.

LG OLED

LG OLED televisies onderscheiden zich door de innovatieve beeldtechniek in vergelijking met LED tv's. Een LG OLED tv maakt gebruik van pixels die zelf licht geven waardoor er geen achtergrondverlichting nodig is zoals bij een LED tv. Daarnaast kan iedere pixel individueel uit en aan. Dit geeft een veel hoger contrast dan een LED tv. Dit resulteert in haarscherpe beelden en levensechte kleuren. De LG OLED televisies zijn dan ook koploper op het gebied van beeldkwaliteit.

LG NanoCell

LG NanoCell televisies vertonen levendige kleuren, waardoor beelden echt van je scherm spatten. LG NanoCell televisies gebruiken nanodeeltjes in het paneel die slechts een nanometer in doorsnede zijn. Hierdoor produceert de televisie een volledig spectrum aan kleuren die meer verzadigd en voller worden weergegeven. De innovatieve LG NanoCell techniek heeft een superieure beeldkwaliteit met een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD. En door het schermtype vanuit een nog bredere kijkhoek dan je gewend bent van LCD-televisies.

LG UHD TV

Voor de ultieme bioscoopervaring in uw eigen woonkamer. LG UHD-TV’s bieden haarscherpe beelden, heldere kleuren en diep zwart, en zijn voorzien van een baanbrekende technologie. De LG UHD-TV's zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor LG voor elke ruimte de perfecte televisie heeft.

Kom gerust een langs voor een kijkje in onze showroom.

Bezoek één van onze vestigingen

Deskundig advies

Onder het genot van een goede kop koffie jezelf laten adviseren over onze televisies? Kom gerust langs bij onze showroom en laat je deskundig adviseren door één van onze experts. Ook montage en installatie is mogelijk bij AST. Wij zijn dan ook niet voor niet uw totaalpartner in Home Media!