Vergaderruimte inrichten

Jouw vergaderruimte

Een cruciale ruimte voor je bedrijf. Hierin worden ideeën bedacht, gepitched en uiteindelijk verkocht. Als dit zo’n cruciale plek is binnen jouw bedrijf, waarom zou je dan niet de tijd en aandacht geven die deze ruimte verdient?

Zo efficiënt mogelijk
Je kan je vergaderruimte op een efficiënte manier inrichten met behulp van bepaalde apparatuur. Dat kan bijvoorbeeld door een digibord en een beamer te plaatsen. Op deze manier heb je de mogelijkheid. Met de aanschaf van een digibord en een beamer kun je de ideeën overzichtelijk projecteren op het digibord zodat degenen in de vergaderruimte meteen een beter beeld krijgen van het onderwerp waar je op dat moment over aan het discussiëren bent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Of wil je advies voor jouw specifieke situatie?

Vraag vrijblijvend informatie aan bij onze specialisten

Totaaloplossing

Alleen beeld is vandaag de dag niet meer genoeg voor de complete ervaring. Een hoogwaardig geluidssysteem zal de presentatie extra kracht bijzetten en zal de vergaderruimte extra kwaliteit geven. Zowel beeld, geluid als jouw persoonlijke verhaal maken het totaalplaatje bij een vergaderruimte. Deze drie elementen versterken elkaar en zijn afzonderlijk van elkaar minder krachtig.

Installatie

Ons getrainde personeel kan je voorzien van deskundig advies over het inrichten van jouw unieke vergaderruimte. Wij kunnen uiteraard ook de producten leveren die dit mogelijk maken. Denk hierbij aan beeldschermen, een beamer en geluidsapparatuur. Maar ook aan draadloos internet of conferencesystemen.

Onze geluidssystemen

Deskundigheid

Bij AST Home Media beschikken we over deskundigheid op het gebied van het inrichten van een vergaderruimte.

Neem contact op

Voordelen van AST Home Media:

  • Deskundig advies van ons getrainde personeel
  • Ruim assortiment aan producten die ons personeel kan installeren in jouw unieke vergaderruimte