Telefonisch vergaderen

Altijd Flexibel

Het grootste voordeel aan telefonisch vergaderen is natuurlijk dat je niet plaatsgebonden bent. Je hebt in principe alleen een mobiele telefoon nodig om deel te nemen aan een vergadering met meerdere personen.

Apple vs Android:
Apparaten van Apple hebben een voordeel als het gaat om telefonisch vergaderen. Wanneer je iemand met je Iphone belt, dan kan je links onderin je scherm op gesprek toevoegen drukken om vervolgens met meerdere personen tegelijk te kunnen praten.

Bellen via VoIP:

Belt jouw bedrijf veel via VoIP (internet)? In veel gevallen is het mogelijk om een telefonische vergadering op te zetten via deze functie. Het voordeel van vergaderen via VoIP is dat het relatief goedkoop is.

Lees hier meer over VoIP bellen

Geen face-to- face:

Hoewel telefonisch vergaderen makkelijk en snel is heeft het ook nadelen. Je ziet de persoon met wie je een gesprek voert niet, hierdoor mis de je non verbale communicatie. Daardoor kan er makkelijk miscommunicatie ontstaan. Voordelen zijn echter wel dat het snel en efficiƫnt werkt en je tijd en reiskosten bespaart op die manier.

Lees hier meer over videobellen

Meer weten?

Wil je meer informatie over telefonisch vergaderen en advies wat voor jou het beste zou werken, schroom dan niet om kennis te vergaren bij ons vakkundig personeel, zij staan je graag te woord.

Neem contact op