Geluidsinstallatie

De voordelen van een geluidsinstallatie

De aanwezigheid van relaxende achtergrondmuziek terwijl je aan het werk bent, of terwijl je met een klant in gesprek bent kan zeer positief zijn voor de kwaliteit van je werk en gesprekken. Daarom is een geluidsinstallatie absoluut geen overbodigheid in jouw bedrijf of in huis.

Vol geluid
Wanneer je kiest voor een centrale geluidsinstallatie, waarbij de muziek via internet wordt afgespeeld, dan is het bandbreedteverbruik minimaal en de geluidskwaliteit kraakhelder. Door de meerdere speakers die je hebt opgehangen zal de ruimte gevuld worden met relaxte achtergrondmuziek.

Service

Wij komen deze geluidsinstallatie graag bij jouw bedrijf installeren om je zo op weg te helpen met je nieuwste aankoop. Wij vertellen je dan alles over de mogelijkheden van je geluidssysteem, zodat jij er veel plezier aan kan beleven.

Neem snel contact op

Gunstige manier van communiceren:


Ook is een centrale geluidsinstallatie heel handig om omroepberichten, pauzesignalering en alarmeringen om te roepen. Daar komt ook nog eens bij dat de geluidscentrale vaak een stuk compacter is dan losse radio’s. De centrale geluidsinstallaties eenvoudig uitgebreid worden.

Voordelen van een centrale geluidsinstallatie:

  • Ook geschikt voor omroepberichten, pauzesignaleringen en alarmeringen
  • Een centraal audiosysteem kan zo geconfigureerd worden dat het maximale geluidsniveau voldoet aan de Arbo-normen
  • Kan positief zijn voor de kwaliteit van je werk en gesprekken met klanten